Kik állnak a Hunhír nevű
névtelen oldal mögött?

Sosem gondoltuk volna, hogy Novák Elődék egyszer még a Partizaninfo-t fogják felhasználni arra, hogy szintén névtelenség mögé bújt konkurenciájukat leleplezzék.
A MÖM elnök Kovács Géza után most a Hunhír nevű radikális internetes oldal főszerkesztőjének és tulajdonosának adatait és iwiw-ről kimásolt fényképeiket is továbbították a Partizaninfo-nak. Bár ez esetben nem a szerk@kuruc.info címről tették ezt, hanem egy sebtében létrehozott freemail-os e-mail-ről, azonban nagyot hibáztak. Történt ugyanis, hogy egy a kuruc.info-nak - szintén fiktív e-mail címről – egyik szerkesztőnk által (dezinformációs célból) írt levelére adott válaszuk egyikében véletlenül szóról-szóra bemásolásra került a pár perccel korábban, az ismeretlen e-mail címről kapott Hunhírt leleplező levél tartalma.(!!!) Tehát a névtelen leleplező, nem más, mint a Kuruc.info valamelyik bátor és bajtársias szerkesztője.

Természetesen, ahogy Kovács Géza esetében, úgy ez esetben sem élünk a lehetőséggel, hogy a sajátjait eláruló Novák Elődnek és beteges csapatának a legkisebb örömet is megszerezzük, ezért továbbra sem tesszük közzé aktuális haragosaik személyes adatait, annak ellenére, hogy sokszor csak egy hajszálvékony határ választja el őket attól, hogy ők is helyet kapjanak a Partizaninfo Kurucwanted csapatának megfelelő oldalain. Azonban, ha úgy adódik, kuruc.infós „segítség” nélkül is ki tudjuk deríteni (pl. http://whois.domaintools.com segítséggel) kik állnak egy ilyen, még saját néven létrehozott és bejegyzett portál mögött.

Ettől függetlenül, úgy gondoljuk, hogy mégsem árt, ha közismert lesz a névtelenül zsidózva fröcsögő, ávós droidozó, a randalírozó csőcseléket „tüntetőnek” hazudó Hunhír „vezérkara” –még ha a képmásukat és személyes adataikat tiszteletben is tartjuk
Tehát a Hunhír nevű radikális internetes zsidózó-ávósozó oldal névtelenség mögé bújó főszerkesztője G. Kirkovits István, 2008-ban 54 éves budapesti agyontetovált férfi. A domain tulajdonosa és az oldal állandó másik szerkesztője G. Németh Éva, aki G. Kirkovits István 2008-ban 32 éves, Romatikus erőszak -rajongó felesége.
Mivel jelenleg még egyikük sem tartozik abba a kategóriába, akikre mi vadászunk, amíg nem adnak rá okot, velük a továbbiakban nem kívánunk foglalkozni.